Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Супрун пообіцяла у 2019 році запровадити «медичний ProZorro»

6 лютого 2017 року в.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун пообіцяла у 2019 році запровадити «медичний ProZorro».
Виконано
Сказано 6 лютого 2017 р.

Джерело

  • https://biz.nv.ua/ukr/bizinterview/ja-ne-budu-vitrachati-chas-na-poshuk-vinnih-golova-moz-602674.html
  • https://www.facebook.com/moz.ukr/posts/1093338800829224
  • http://moz.gov.ua/article/news/dp-medichni-zakupivli-ukraini-zaluchae-sche-odnu-mizhnarodnu-organizaciju-do-zakupivel-cherez-prozorro
  • https://www.kmu.gov.ua/ua/news/moz-ukrayini-pidpisalo-dogovori-z-mizhnarodnimi-organizaciyami-na-zakupivlyu-likiv-ta-medichnih-virobiv
  • https://www.epravda.com.ua/publications/2019/04/26/647410/
  • https://prozorro.gov.ua/news/u-prozorro-zapracyuvav-onlajn-magazin-dlya-derzhavnih-zamovnikiv

Результат

26 жовтня 2018 року Міністерство охорони здоров’я зареєструвало держпідприємство «Медичні закупівлі України», яке буде закуповувати ліки, а також запровадить електронний каталог ліків в онлайн-магазині у системі ProZorro.

25 квітня, система Prozorro представила пілотний проект з E-каталогів. Новий інструмент дозволить закуповувати невеликі партії типових товарів, як у звичайному інтернет-магазині. У рамках пілотного проекту поставки відбуватимуться лише для київських замовників. Після тестування та аналізу роботи нового інструменту каталоги будуть доопрацьовані, а перелік товарів та географія замовників – розширені.

За закупівлі фармпродукції відповідатиме державне підприємство «Медичні закупівлі України». Рештою закупівель займатиметься державна установа «Професійні закупівлі».

Враховуючи, що у 2019 році було запроваджено електронний каталог ліків в системі ProZorro, обіцянка отримує статус «виконано».