Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Домбровський обіцяє ініціювати в 2017 році залучення коштів з Держбюджету для ремонту першого поверху та фасаду школи в Мізяківських Хуторах

26 грудня 2016 року народний депутат України Олександр Домбровський пообіцяв ініціювати в наступному році залучення коштів для ремонту першого поверху та фасаду школи в Мізяківських Хуторах. Зазначимо, що ремонт коштуватиме близько 400-500 тисяч гривень, частину з них може виділити сільська рада, районний бюджет.
Не виконано
Сказано 26 грудня 2016 р.

Джерело

  • http://dombrowskiy.com/oleksandr-dombrovskij-spriyatimu-shhob-derzhava-dopomogla-zavershiti-remont-shkoli-v-mizyakivskix-xutorax/
  • Лист народного депутата Олександра Домбровського від 30 листопада 2017 року

Результат

У відповідь на наш запит наприкінці листопада 2017 року Олександр Домбровський повідомив, що у травні на розміщення санвузлів та облаштування зовнішніх інженерних мереж в школі Мізяківських Хуторів уряд виділив 1,028 млн грн. Крім того, депутат звернув увагу на постанову КМУ від 26.10.2016р., згідно якої були надані кошти на реконструкцію другого поверху вказаного навчального закладу.

Однак, депутат дав обіцянку наприкінці минулого року у грудні, плануючи в 2017-му знайти кошти для ремонту першого поверху та фасаду, натомість надав застарілу інформацію (субвенція на ремонт другого поверху, залучена раніше дати обіцянки).

Обіцянку вважаємо невиконаною, оскільки Олександр Домбровський не залучив в 2017-му фінансування на ремонт саме першого поверху та фасаду школи.