Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Недава пообіцяв захищати інтереси ТОВ «Карпатибудінвест», в тому числі і Юрія Іванющенко, в різних європейських судах та інстанціях

15 грудня 2016 року народний депутат України Олег Недава пообіцяв захищати інтереси ТОВ «Карпатибудінвест» в різних європейських судах та інстанціях (відео:03:28). Зазначимо, що вказана заява була зроблена депутатом у зв'язку із звинуваченнями на його адресу Сергія Лещенка у діяльності на користь інтересів Юрія Іванющенка, що пов'язаний з вказаною компанією. В даний час робота підприємства «паралізована». «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Архів
Сказано 15 грудня 2016 р.

Джерело

  • http://deniskazansky.com.ua/deputat_poroshenko_poobeshal_zashishat_ivanushenko/
  • https://infokava.com/lang-uk/53201-kak-bank-pivdennyy-zasvetylsya-v-skhemakh-yvanyuschenko.html
  • https://antikor.com.ua/articles/155565-zjavilisja_novi_podrobitsi_u_spravi_juri_jenakijevsjkogo
  • http://www.pravda.com.ua/rus/news/2017/05/22/7144628/

Результат

На початку 2017 року стало відомо, що компанія «Карпатибудінвест», де працював Олег Недава, фігурує у матеріалах кримінального провадження Генпрокуратури за фактом розтрати коштів Держбюджету в 2012-2014 роках посадовими особами ДП «Держекоінвест» у змові з низкою приватних структур, які вважалися близькими до екс-регіонала Юрія Іванющенка. В травні генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що справа проти колишнього депутата щодо розкрадання кіотських грошей, виділених на проведення ремонтів в окупованій частині Донбасу зупинена, у зв'язку з неможливістю проведення слідчих дій на окупованій території. Обіцянка переноситься в категорію «архівних», у зв'язку з призупиненою ГПУ кримінальною справою.