Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бриль обіцяє відновити позитивну динаміку зростання економічних показників «ЗАлК»

3 березня 2016 року в.о. голови Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль заявив, що завданням обласної влади є відновлення позитивної динаміки зростання економічних показників на підприємстві «ЗАлК» (Запорізький алюмінієвий комбінат), а також створення нових робочих місць для запоріжців. В підсумку необхідно вивести «ЗАлК» на ту рентабельність, яка була в нього колись.
Виконано
Сказано 3 березня 2016 р.

Джерело

  • http://www.zoda.gov.ua/news/30592/kostyantin-bril-spilnimi-zusillyami-mi-majemo-vivesti-zalk-na-tu-rentabelnist,-yaka-bula-na-kombinati-kolis.html
  • http://www.zoda.gov.ua/news/32518/zalk-vidnovljuje-virobnitstvo-aljuminijevoji-katanki.html
  • http://www.zoda.gov.ua/news/35249/kostyantin-bril-vlada-maje-buti-vidkritoju-dlya-vsih.html

Результат

За словами генерального директора ПАТ «ЗАлК» Дмитра Лобікова, станом на 7 липня 2016 року, на комбінаті проводяться необхідні роботи для запуску виробництва алюмінієвої катанки.

27 лютого 2017 року голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль повідомив, що після двох років простою ПАТ «Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат» запустив у роботу цех з виплавки алюмінієвої катанки.

ВИСНОВОК: після двох років простою ПАТ «Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат» запустив у роботу цех з виплавки алюмінієвої катанки.