Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Найєм пообіцяв звернутися до НАБУ щодо безкоштовного використання облгазами державних газорозподільчих систем, якщо ВРУ не розгляне відповідний законопроект

12 грудня 2016 року народний депутат України Мустафа Найєм пообіцяв звернутися до НАБУ щодо безкоштовного використання облгазами державних газорозподільчих систем, якщо ВРУ не розгляне відповідний законопроект (відео 14:50).
Архів
Сказано 12 грудня 2016 р.

Джерело

  • http://prportal.com.ua/Fakty/nayiem-zbiraietsya-balotuvatisya-na-posadu-ochilnika-nacpoliciyi
  • https://www.facebook.com/Mustafanayyem/posts/10209054800633237
  • Звернення до ГПУ
  • https://www.youtube.com/watch?v=gn7Ep3tcy9Q
  • https://www.youtube.com/watch?v=gn7Ep3tcy9Q
  • https://www.youtube.com/watch?v=O8OHCao3Yiw

Результат

23 лютого 2017 года Мустафа Найєм повідомив, що 22 лютого прем'єр-міністр підписав постанову уряду, якою зобов'язав Мінпаливенерго перейти на договору оренди газорозподільної системи.

Варто додати, що ще 29 листопада 2016 року, перед озвученням обіцянки, Мустафа Найєм направив звернення до Генеральної прокуратури України щодо безкоштовного використання облгазами державних газорозподільчих систем. Тоді ГПУ відмовила у відкритті справи.

22 вересня 2017 року Найєм підтвердив свій намір звернутися до правоохоронних органів щодо безкоштовного використання облгазами державних газорозподільчих систем

15 березня 2018 року Найєм повідомив, що за його заявою була відкрита кримінальна справа в ГПУ та були звернення в Кабмін (відео 12:21).

Враховуючи, що з просуванням справи в Генпрокуратурі відпала необхідність звертатися в НАБУ, обіцянка переміщується в категорію "архівні обіцянки".