Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Корнійчук пообіцяв впровадити нові технології урядування в облдержадміністрації

2 грудня 2016 року голова Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук повідомив, що незабаром в облдержадміністрації будуть впроваджені нові технології урядування. В фойє ОДА планується створити рецепцію, де надаватимуть консультації. За словами Корнійчука, для зручності громадян в будівлі обов’язково буде зроблена візуалізація та навігація.
Не виконано
Сказано 2 грудня 2016 р.

Джерело

  • http://www.adm-km.gov.ua/?p=14181
  • Лист першого заступника голови Хмельницької ОДА Кальніченко Володимира
  • Лист заступника голови ОДА Олійник Валерія Цезаровича
  • Лист першого заступника голови ОДА В. Кольніченка

Результат

Станом на 13 вересня 2017 року у зв'язку з відсутністю фінансування аудіовізуальні системи в приміщення Хмельницької ОДА не запровадженні. Однак влада області зацікавлена в їх створенні.

В хмельницькій ОДА реалізується проект з впровадження системи електронного документообігу, який дасть можливість вирішити завдання ефективного управління, контролю, економії часу та матеріальних ресурсів. Для цього придбане програмне забезпечення та обладнання. Проводяться навчання з працівниками адміністрації, виконуються роботи з адаптації технічного процесу документообігу адміністрації до вимог системи електронного документообігу. Для ефективного впровадження постійно відбуваються відео конференції з розробниками програмного забезпечення. Станом на 12 лютого 2018 року ведуться підготовчі роботи до запуску в тестовому режимі електронного документообігу.

Станом на 21 червня 2018 року запущено в пілотну експлуатацію автоматизовану систему врядування для Хмельницької ОДА. Налаштовано процеси обробки вхідної, вихідної і внутрішньої документації, реєстрацію наказів, доручень та розпоряджень голови ОДА, впроваджено електронний архів документів, налаштовано функції контролю, виконання резолюцій, корпоративний календар подій, довідник кадрів. Ведуться роботи для організації віддаленого доступу. В апараті ОДА розроблено інструкцію з діловодства, яка встановлює вимоги щодо організації роботи з документами. Не зважаючи на те, що нові технології урядування в облдержадміністрації таки впроваджують, обіцяної рецепції, візуалізації та навігації не реалізували, тому обіцянка отримує статус не виконано. Нагадаємо, що 18 травня 2018 року Президент України Петро Порошенко підписав указ №130/2018 "Про звільнення О.Корнійчука з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації".