Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Голова Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Лубінець запевнив, що будівництво стадіону при Волноваській ЗОШ №2 буде завершено в 2017 році

30 листопада 2016 року народний депутат України Дмитро Лубінець запевнив, що будівництво стадіону при Волноваській ЗОШ №2 буде завершено в наступному році (відео:-47:34). «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 30 листопада 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/dmytro.lubinets?hc_ref=NEWSFEED
  • Лист народного депутата Дмитра Лубінця від 7 вересня 2017 року
  • Лист народного депутата Дмитра Лубінця від 22 листопада 2017 року

Результат

Наприкінці серпня для уточнення статусу обіцянки ми направили запит Дмитру Лубінцю, завдяки якому було з'ясовано, що будівництво стадіону при Волноваській ЗОШ №2 не завершено. По даному питанню ведеться судовий розгляд між замовником будівництва та колишнім підрядником.

Наприкінці листопада нардеп підтвердив, що дана ним обіцянка знаходиться у процесі виконання.

Для отримання уточнюючої інформації ми зателефонували директору вказаної школи Олені Мотіній. За її словами, депутат завжди виконує всі дані ним обіцянки, дуже багато робить для школи. Однак, у зв'язку з тим, що підрядник судиться із замовником робіт через фінансові претензії, завершити будівництво стадіону в цьому році не вдасться. До винесення рішення суду рахунки заблоковані, будівельні роботи не проводяться.

Пізніше ми дізналися, що стадіон був добудований, але не в обіцяний термін.

Обіцянка залишається зі статусом "не виконано".