Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Корнійчук пообіцяв реалізувати проект з будівництва обласної дитячої лікарні

7 листопада 2016 року голова Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук поділився планами на 2017 рік. Він зазначив, що в наступному році планується розпочати будівництво обласної дитячої лікарні. Уже розроблена проектно-кошторисна документація з висновками та експертизою. За словами голови ОДА, уже в 2019 році є сподівання закінчити перший етап будівництва.
Не виконано
Сказано 7 листопада 2016 р.

Джерело

  • http://moyagazeta.com/news/a-29966.html
  • http://www.adm-km.gov.ua/?p=22820
  • http://www.adm-km.gov.ua/?p=25323
  • Лист заступника голови ОДА Олійник Валерія Цезаровича
  • http://www.adm-km.gov.ua/?p=34635
  • http://www.president.gov.ua/documents/1302018-24162
  • http://www.president.gov.ua/news/prezident-priznachiv-novogo-ochilnika-hmelnichchini-vadima-l-47538

Результат

27 липня 2017 року в Державному патологоанатомічному центрі України відбулась підсумкова колегія ДОЗ за 6 місяців цього року. У засіданні взяв участь заступник голови облдержадміністрації Валерій Олійник. Він повідомив, що в обласній державній адміністрації сподіваються на вирішення 2 пріоритетних питань – будівництва нового корпусу обласної дитячої лікарні та реконструкції кардіоцентру. Так, за попередньою домовленістю голови адміністрації Олександра Корнійчука з народним депутатом Сергієм Мельником, у вересні на базі облдержадміністрації відбудеться виїзне засідання бюджетного комітету Верховної Ради України.

Протягом 2017 року коригувалась проектно-кошторисна документація та експертиза на будівництво, на що витрачено 1100 тис. грн, вивчалась пропозиція депутатського корпусу щодо можливості використання під новий корпус лікарні наявних в комунальній власності приміщень. У 2018 році на розгляд сесії обласної ради підготовлено проект рішення щодо виділення коштів на початок будівельних робіт.

1 березня 2018 року Олександр Корнійчук повідомив, що на будівництво нового корпусу обласної дитячої лікарні передбачається виділити 30 млн грн і 10 млн грн з державного фонду регіонального розвитку. Це дозволить розпочати будівництво, адже на весь об’єкт необхідно 250 млн грн.

18 травня 2018 року Президент України Петро Порошенко підписав указ №130/2018 "Про звільнення О.Корнійчука з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації". Очільник області не зможе виконати свою обіцянку по будівництву обласної дитячої лікарні через те, що припинив свою діяльність на посаді голови ОДА. Однак обіцянка отримує статус не виконано через те, що він не виконав головну обіцяну умову, а саме розпочати будівництво у 2017 році.