Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гунчик запевнив, що завершить реконструкцію дороги Ковель-Ягодин у 2017 році

8 листопада 2016 року голова Волинської ОДА Володимир Гунчик запевнив, що в 2017 році завершить реконструкцію дороги Ковель-Ягодин.
Не виконано
Сказано 8 листопада 2016 р.

Джерело

  • http://voladm.gov.ua/volodimir-gunchik-yakshho-mayemo-byudzhet-mozhemo-govoriti-pro-inshi-pitannya-nemaye-byudzhetu-nemaye-rozmovi/
  • https://www.volynnews.com/news/all/dorohu-kovel-yahodyn-remontuvatymut-za-yevropeyski-koshty/
  • https://100realty.ua/uk/news/evropeici-finansuut-remont-ukrainskih-dorig
  • Лист голови Волинської ОДА Володимира Гунчика
  • http://profidom.com.ua/novosti/dorogi/24964-na-remonte-volynskoj-dorogi-sekonomili-vsego-polprotsenta
  • https://lutsk.eu/ua/fullnews/235123

Результат

Державне агентство автомобільних доріг України домовилося з Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) про фінансування проекту реконструкції міжнародної автомобільної дороги М-07/Е-373 Київ-Ковель-Варшава, яка веде до КПП на українсько-польському кордоні, інформують у прес-службі «Укравтодору». Так, зокрема, йдеться про можливість реконструкції ділянки дороги від Ковеля до КПП «Ягодин» і доведення її до першої технічної категорії з чотирма смугами руху. Станом на 23 жовтня 2017 року в рамках цього проекту проводились роботи з капітального ремонту доріг Київ-Житомир, Київ-Ковель-Ягодин.

З державного бюджету на 2017 рік передбачили кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації на незавершених ділянках від Ковеля до Любомля. За виділені кошти проведено коригування проектно-кошторисної документації, виготовленої в попередніх роках та її експертизу.

Вже проведено процедуру державних закупівель та укладено договір на виконання робіт. У пропозиціях щодо розвитку мереж доріг загального користування у 2018 році за рахунок коштів державного бюджету включено об'єкти реконструкції автомобільної дороги М-07 Київ-Ковель-Ягодин на ділянках протяжністю 14,5 км.

Станом на 12 грудня 2017 року реконструкція дороги Ковель-Ягодин не завершена, роботи планують продовжити у 2018 році, тому обіцянка отримує статус не виконано.