Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв пообіцяв обмежувати заїзд транспорту на пішохідні тротуари

25 жовтня 2016 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв пообіцяв обмежувати заїзд транспорту на пішохідні тротуари шляхом встановлення стовпів та бар'єрів (відео 17:44-18:09).
Виконано
Сказано 25 жовтня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=sE9lHlRBMxc
  • Лист Ужгородського міського голови Богдана Андріїва
  • https://www.youtube.com/watch?v=X9uEphhCE-M
  • Лист Ужгородської МР від 6 вересня 2019 року

Результат

За інформацією Ужгородської міської ради від 6 вересня 2019 року в період з вересня 2017 року по поточну дату було проведено роботи з обмеження заїзду на тротуари шляхом встановлення стовпчиків та болардів в межах вулиць Собранецькій, Небесної Сотні, Другетів, Капітульній, наб. Незалежності, пл. Ш. Петефі. Враховуючи, що на ряді вулиць реалізовано заходи щодо обмеження заїзду транспорту на пішохідні зони - обіцянка отримує статус виконаної.

Нагадаємо про попередній перебіг подій:

23 березня 2018 року Богдан Андріїв повідомив, що півсфери для обмеження руху виготовлені та зберігаються у комунальному підприємстві КШЕП (відео 20:05-52:50).

,

За інформацією Ужгородської міської ради з жовтня 2016 року по вересень 2017 року роботи з обмеження заїзду транспорту на тротуари шляхом встановлення стовпів та бар'єрів не проводилось. Однак роботи по встановленню турнікетів у місті відбуваються.