Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Білецький пообіцяв побудувати дитячо-юнацький центр біля Києва

3 листопада 2016 року народний депутат України Андрій Білецький пообіцяв побудувати дитячо-юнацький центр біля Києва. У центрі будуть військово-спортивні, технологічні гуртки, а також, екологічні та етнографічні центри. Екологічний центр будуватиметься виключно з соломи, глини, руками членів новоствореної партії.
Не виконано
Сказано 3 листопада 2016 р.

Джерело

  • https://nv.ua/ukr/publications/mi-vojujemo-na-za-avakova-a-za-ukrajinu-andrij-biletskij-vidverto-rozpovidaje-pro-svoju-ideologiju-sponsoriv-ta-plani-na-vladu-260207.html
  • https://www.facebook.com/politicalpartynationalcorps/posts/1287858931330302
  • https://www.facebook.com/tabirazov/posts/1914738058803123

Результат

17 травня 2017 року адміністрація табору «Азовець» повідомила, що у таборі буде організовано практичний майстер-клас з еко-будівництва за допомогою солом'яних тюків та глини.

Відповідно до телефонної розмови від 19 травня 2017 року з прес-секретарем народного депутата Андрія Білецького, табір і є тим самим дитячо-юнацьким центром, зі слів прес-секретаря, який обіцяв побудувати нардеп у жовтні 2016 року. Однак, відповідно до інформації з офіційної сторінки «Національного корпусу», табір «Азовець» функціонує третій рік поспіль у затоці «Верблюжа» в Оболонському районі, у Києві. Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки біля Києва не було побудовано нового дитячо-юнацький центру, що і обіцяв Андрій Білецький.