Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гундич пообіцяв відкрити сучасний онкодиспансер

2 листопада 2016 року голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич під час прес-конференції розповів про пріоритети в діяльності на посаді голови ОДА. Серед них й відкриття сучасного онкодиспансеру.
Архів
Сказано 2 листопада 2016 р.

Джерело

  • http://oda.zt.gov.ua/igor-gundich-pro-prioriteti-v-diyalnosti-na-posadi-golovi-oda.-foto-z-pres-konferenczii.html
  • Лист Житомирської міської адміністрації від 29 серпня 2017 року
  • http://oda.zt.gov.ua/u-2018-roczi-rozpochnetsya-rekonstrukcziya-oblasnogo-onkodispanseru-za-koshti-dfrr-%E2%80%93-igor-gundich.html
  • https://www.facebook.com/gundych/posts/1998053743578371?__tn__=-R
  • Лист заступника голови адміністрації О. Ясюнецького
  • https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/586-14

Результат

Станом на 20 травня 2019 року роботи завершені на 90% і в разі своєчасного фінансування вже в серпні онкодиспансер розпочне роботу.

4 квітня 2018 року голова ОДА Ігор Гундич повідомив, що більшість пацієнтів проходитимуть лікування на денному стаціонарі. "Ми плануємо збільшити палати для того, щоб в одній палаті перебували не 8-10 людей, а 2-3 хворих. І створимо хороші умови для пацієнтів", – зазначив голова ОДА.

28 серпня 2018 року на своїй сторінці у соціальній мережі Ігор Гундич повідомив, що наразі стартували роботи з термосанації центрального приміщення. Далі – прибудова.

Враховуючи, що Ігор Гундич відповідно до Закону України "Про місцеві державні адміністрації", у зв'язку з обранням нового Президента України, не буде надалі мати відповідних повноважень для виконання цієї обіцянки - вона переноситься до архіву.