Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Ревега запевнив, що ремонт церкви у селі Вільнопілля буде продовжено навесні

26 жовтня 2016 року народний депутат України Олександр Ревега запевнив, що ремонт церкви у селі Вільнопілля буде продовжено навесні. За його словами, нагальними є роботи із фарбування фасаду та приміщення.
Не виконано
Сказано 26 жовтня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/O.V.Revega/posts/194107371032789?pnref=story

Результат

Згідно телефонної розмови від 27 червня 2017 року з помічником народного депутата Віталієм Березовенком стало відомо, що настоятель церкви не звернувся повторно до нардепа, згідно попередніх домовленостей, щодо питання проведення ремонтних робіт в церкві села Вільнопілля. Таким чином, ремонтні роботи розпочаті не були.

29 червня 2017 року помічник народного депутата Віталієм Березовенком додав, що восени 2016 року до народного депутата Ревеги О.В. під час зустрічі з виборцями у селі Бистрик Ружинського району звернулися люди з проханням допомогти фінансово у ремонті церкви у селі Вільнопілля. За словами мешканців району, церква потребує значного ремонту, у тому числі — даху, фарбування фасаду та всередині приміщення, тощо... Обсяг робіт — великий і потребує суттєвого фінансування. Тому було домовлено, що проведення цих робіт має відбуватися спільно, за участю громади села, прихожан церкви та допомоги Олександра Ревеги.

Крім того, зважаючи на погодні умови, було вирішено, що до питання ремонту церкви села Вільнопілля можна буде повернутися навесні 2017 року. До цього часу настоятель та парафіяни мали визначитися із конкретним обсягом робіт, потребою у фінансуванні та джерелами фінансування, і вже тоді офіційно звернутися до народного депутата. Однак, до даного часу таких письмових звернень до Олександра Ревеги не надходило ні від настоятеля церкви, ні від самих прихожан

ВИСНОВОК: ремонт церкви у селі Вільнопілля навесні розпочато не було.