Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий має намір продовжити міські маршрути до навколишніх сіл

17 жовтня 2016 року міський голова Львова Андрій Садовий повідомив про намір продовжити частину львівських маршрутів до навколишніх сіл, щоб імплементувати їх до міської транспортної мережі.
Виконано
Сказано 17 жовтня 2016 р.

Джерело

  • http://galinfo.com.ua/news/sadovyy_planuie_prodovzhyty_lvivski_marshruty_do_navkolyshnih_sil_241934.html
  • Лист Львівської міської ради від 3 липня 2020 року
  • https://varianty.lviv.ua/77417-deviat-marshrutiv-avtobusiv-lvova-prodovzhyly-do-navkolyshnikh-mist-i-sil

Результат

Станом на початок 2021 року продовжено 6 існуючих автобусних маршрути та запущено 5 нових маршрути зі Львова до сіл та міст, що входять у Львівську міську громаду. Отже, обіцянку виконано.

Нагадаємо про перебіг подій:

3 липня 2020 року Львівська міська рада повідомила, що вони неодноразово звертались до Львівської ОДА з проханням погодити схеми нових маршрутів з міста до навколишніх сіл. Проте, зазначені схеми не були погоджені, бо села не входять меж Львова та таке погодження є порушенням вимог чинного законодавства України.

Не зважаючи на це, продовжено курсування міського автобусного маршруту № 9 до села Мурованого, змінено схему руху міського автобусного маршруту № 35 до села Солонка.

Наразі опрацьовується можливість транспортного сполучення міста та навколишніх сіл, які будуть входити до складу Львівської МТГ.

З 1 січня 2021 року запустили дев'ять львівських маршрутів, які курсують до навколишніх міст і сіл. Зокрема, продовжено 4 існуючих маршрути і запущено 5 нових. Відтак автобуси №№ 1А; 22; 55; 56; 57; 58; 59; 60; 62 дозволять мешканцям навколишніх міст та сіл, що входять у Львівську МТГ, легше та швидше дістатись до міста. Схеми маршрутів додаються.