Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Одеси

Труханов обіцяє провести благоустрій міжквартальних проїздів в Одесі

13 жовтня 2015 року кандидат на посаду міського голови Одеси Геннадій Труханов в своїй програмі пообіцяв провести благоустрій міжквартальних проїздів в Одесі.
Виконано
Сказано 13 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://www.truhanov.od.ua/ru/about/predvibornaya-programma/
  • http://www.truhanov.od.ua/ru/about/predvibornaya-programma/
  • http://www.odessamedia.net/news/odesskie-kommunalschiki-vzyalis-za-remont-mejkvartalnih-proezdov-foto/
  • http://www.edinaya-odessa.org/news/n_odessa/134370868-v-odesse-prodolzhaetsya-remont-dorog-mezhkvartalnyh-proezdov-i-trotuarov.html
  • Лист начальника управління А.В. Шмагая
  • Лист в.о. директора департаменту Савченко Ю.О.

Результат

6 травня 2016 року пресс-служба одеської мерії повідомила, що Управління дорожнього господарства Одеської міськради здійснює плановий капітальний і поточний ремонт доріг, а також внутрішньоквартальних проїздів в різних районах міста. В даний час ведуться роботи з капітального ремонту внутрішньоквартального проїзду і тротуарів на вулиці Бугаївська, 46/3.

За період з 6 по 13 травня 2016 року управлінням дорожнього господарства Одеської міської ради був завершений капітальний ремонт внутрішньоквартального проїзду біля школи для дітей з вадами зору на вул. В. Терешкової №25. За адресами: вул. Скиданівська, 4 і 8, вул. Марсельська, 3, вул. Затонського, 3 і 5, Севастопольський провулок тривають роботи з капітального ремонту внутрішньоквартальних проїздів. Також ведеться капітальний ремонт тротуару на вул. Братів Поджіо.

Станом на 12 вересня 2018 року управлінням дорожнього господарства Одеської міської ради виконані роботи з капітального ремонту внутрішньоквартальних проїздів по 86-ти адресам.