Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Бойко заявив, що його фракція проголосує проти запровадження візового режиму з Росією

5 жовтня 2016 року народний депутат України Юрій Бойко заявив, що фракція «Опозиційного блоку» проголосує проти запровадження візового режиму з Росією. Відповідну постанову №4030 «Про звернення до Кабінету Міністрів України щодо припинення дії Угоди між Урядом України і Урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України і Російської Федерації» було зареєстровано у Верховній Раді.
Архів
Сказано 5 жовтня 2016 р.

Джерело

  • http://opposition.org.ua/uk/news/yurij-bojko-yakshho-do-poryadku-dennogo-bude-vnesenij-zakonoproekt-shhodo-zaprovadzhennya-vizovogo-rezhimu-z-rf-mi-budemo-golosuvati-proti.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=58085
  • http://iportal.rada.gov.ua/meeting/awt/show/6322.html
  • https://hromadske.ua/posts/bojka-ta-lvochkina-viklyuchili-z-frankciyi-opozicijnogo-bloku-vilkul

Результат

6 жовтня 2016 року проект постанови №4030 «Про звернення до Кабінету Міністрів України щодо припинення дії Угоди між Урядом України і Урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України і Російської Федерації» було внесено до порядку денно. Однак спікер Андрій Парубій закрив пленарне засідання до того, як парламент встиг перейти до розгляду вказаного документа.

Станом на 18 квітня 2017 року законопроект очікує розгляду.

20 листопада 2018 року народного депутата було виключено з "Опозиційного блоку ", та на цей час законопроект про впровадження візового режиму з Росією на голосування в Раді не виносився.

З огляду на це обіцянка переноситься в категорію "архів".