Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бакуменко запевнив, що найближчим часом буде розроблено законопроект, який регулюватиме питання продажу землі

4 жовтня 2016 року народний депутат України, заступник голови комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Олександр Бакуменко запевнив, що найближчим часом буде розроблено законопроект, який регулюватиме питання продажу землі.
Не виконано
Сказано 4 жовтня 2016 р.

Джерело

  • http://solydarnist.org/?p=82855
  • http://www.golos.com.ua/article/287025
  • http://solydarnist.org/?p=89289
  • http://interfax.com.ua/news/interview/444652.html

Результат

26 жовтня Олександр Бакуменко закликав суспільство об’єднатися навколо розробки законопроекту для запуску обігу земель сільськогосподарського призначення та буде домагатися, щоб парламент підтримав відповідну постанову (реєстр.№5266) про проведення парламентських слухань. Також нардеп 14 листопада запропонував Голові Верховної Ради Андрію Парубію присвятити одне засідання наступного пленарного тижня 6-9 грудня розгляду питань аграрного сектору. Депутат запевнив, що розробляється законопроект щодо підтримки галузі, та найближчим часом він буде зареєстрований у ВРУ.

Вже 2017 року народний депутат України Олександр Бакуменко повідомив, що врахувавши зауваження парламентських слухань, розробка законопроекту з регулювання продажу земель триває в аграрному комітеті. Однак, наприкінці серпня нардеп відтермінував законопроект. Позицію Бакуменко пояснив, що закон повинен враховував думку громадян та груп інтересів, а це займе не мало часу. Отже, обіцяне найближчим часом перейшло у два роки і хоча обіцяного чекають три роки, враховуючи терміни декларація провалена.