Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Дніпра
  • Член політради партії "Українське об'єднання патріотів - "УКРОП"

Філатов пообіцяв підвищити зарплату чиновникам муніципалітету

8 вересня 2016 року міський голова Дніпра Борис Філатов заявив, що буде домагатися підвищення заробітної плати чиновникам муніципалітету. За його словами, таке рішення буде політично непопулярним, але це необхідно для підвищення ефективності боротьби з корупцією.
Виконано
Сказано 8 вересня 2016 р.

Джерело

  • http://kp.ua/politics/550272-mer-dnepra-borys-fylatov-ya-ne-100-hryvennaia-kupuira-chtoby-vsem-nravytsia
  • http://dniprorada.gov.ua/boris-filatov-nazvav-pidvischennja-zarplatni-chinovnikam-svitovoju-praktikoju-borotbi-z-korupciju-i-zaklikav-ne-spekuljuvati-na-cij-temi

Результат

28 вересня 2016 року депутати міської ради Дніпра проголосували за підвищення заробітної платні працівникам муніципалітету. Депутати визначили граничний розмір премій, за рахунок яких зростуть виплати. Так, міському голові та його заступникам, секретарю та керівнику виконавчого органу міськради призначили виплату у розмірі 800% до посадового окладу; заступнику керівника виконавчого органу міськради виплачуватимуть 700%; начальникам управлінь – 650%; заступникам начальників управлінь – 550%; начальникам відділів – 500%; заступникам начальників відділів та завідувачам секторів – 450%; спеціалістам – 400%.

Борис Філатов назвав підвищення зарплатні чиновникам світовою практикою боротьби з корупцією і закликав не спекулювати на цій темі.