Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Артюшенко сприятиме поверненню компенсацій жителям Дніпровського району- вкладникам банку «Михайлівський»

28 вересня 2016 року народний депутат України Ігор Артюшенко пообіцяв сприяти поверненню компенсацій жителям Дніпровського району(м.Запоріжжя) вкладів банку «Михайлівський». Зокрема, вже найближчим часом депутат направить необхідні звернення та запити, та у разі необхідності, ініціює проведення слухань в профільному комітеті Верховної Ради України. Зазначимо, що 23 серпня 2016 року президент Петро Порошенко запевнив, що глава вказаного банку буде засуджений, вкрадені гроші знайдені, вилучені та використані для виплати вкладникам.
Виконано
Сказано 28 вересня 2016 р.

Джерело

  • http://www.artyushenko.com.ua/novyny/
  • http://www.epravda.com.ua/news/2016/08/23/603034/
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=9585
  • http://112.ua/glavnye-novosti/rada-prinyala-zakon-kotoryy-pozvolit-vernut-sredstva-vkladchikam-banka-mihaylovskiy-352882.html
  • Лист народного депутата Ігоря Артюшенка від 18 листопада 2016 року

Результат

15 листопада 2016 року Верховна Рада прийняла проект закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо відшкодування фізичним особам через систему гарантування вкладів фізичних осіб шкоди, завданої зловживаннями у сфері банківських та інших фінансових послуг» №5390, який дозволить повернути кошти вкладникам банку «Михайлівський». Ігор Артюшенко підтримав вказаний законопроект.

В своєму листі від 18 листопада 2016 року №240 Ігор Артюшенко повідомив, що для вирішення проблемних питань щодо компенсацій жителям Дніпровського району ним було направлено відповідні звернення прем'єр-міністру Володимиру Гройсману, генеральному прокурору Юрію Луценку та директору-розпоряднику Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Костянтину Ворушиліну.