Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв має намір провести капітальний ремонт фасаду та заміну комунікацій в поліклініці №1

26 вересня 2016 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв повідомив про намір провести капітальний ремонт фасаду та заміну комунікацій в поліклініці №1.
Не виконано
Сказано 26 вересня 2016 р.

Джерело

  • http://rada-uzhgorod.gov.ua/interv-yu-miskogo-golovy-uzhgoroda-bogdana-andriyiva-gazeti-uzhgorod-do-dnya-mista/
  • http://micto.ua/med/inst/centralna-miska-klinichna-likarnja-m-uzhgorod/
  • http://uzhgorod.net.ua/news/114524
  • Лист директора департаменту міського господарства Ужгородської МР Бабидорич Володимира Івановича
  • Лист Ужгородського міського голови
  • Лист Ужгородської МР від 17 жовтня 2019 року
  • Лист Ужгородської міської ради від 3 червня 2020 року
  • Лист Ужгородської міської ради від 3 листопада 2020 року

Результат

У 2016-2020 роках ремонт фасаду поліклініки №1 не було зроблено. За цей період лише замінено дренажну каналізацію, інші комунікації не замінювались. Отже, обіцянку не виконано.

Нагадаємо про перебіг подій:

3 листопада 2020 року Ужгородська міська рада повідомила, що капітальний ремонт фасаду поліклініки №1 не проводився та найближчим часом не планується.

За інформацією Ужгородської міської ради від 3 червня 2020 року капітальний ремонт фасаду будівлі поліклініки №1 включений в Програму соціального та економічного розвитку на 2020 рік.

За інформацією Ужгородської міської ради від 17 жовтня 2019 року, капітальний ремонт фасаду будівлі поліклініки №1 був включений до Програми соціального та економічного розвитку на 2019 рік, проте кошти з міського бюджету в поточному році не виділялись на його реалізацію.

За інформацією Ужгородської міської ради у 2018 році роботи з капітального ремонту фасаду будівлі поліклініки №1 не проводились.

За інформацією Ужгородської міської ради станом на 8 грудня 2017 року за кошти місцевого бюджету завершено роботи з влаштування дренажної каналізації, з метою відведення ґрунтових вод від несучих конструкцій поліклініки №1. Ремонтні роботи з капітального ремонту фасаду будівлі заплановано виконати у 2018 році.

Станом на 6 вересня 2017 року у міській поліклініці та Ужгородському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Грибоєдова монтують нову зовнішню дренажну каналізацію та облаштовують територію перед входом до медзакладів. Роботи з влаштування нової дренажної системи повинні завершити орієнтовно протягом місяця, їх вартість - 689,825 тис. грн. Інші роботи пов'язані з капітальним ремонтом, де замінюють бордюри та поребрики, вимощують територію плиткою, також облаштовують пандус для людей з особливими потребами і дренажні водоприймальні лотки, проводять озеленення території профінансують із міського бюджету. На ці роботи передбачено 1 млн 036,524 тис. грн, завершити все заплановано до кінця жовтня 2017 року.