Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Гузь обіцяє добиватися притягнення до відповідальності керівництва фірми «Аміла» за неналежний ремонт доріг в Любомелі та Володимирі-Волинському

27 вересня 2016 року народний депутат України Ігор Гузь пообіцяв добиватися від Генеральної прокуратури та інших правоохоронних органів притягнути до відповідальності керівництво фірми «Аміла», яка провела неналежний ремонт доріг в містах Любомль та Володимир-Волинський, якщо ситуація не зміниться (відео:-2:43). Зазначимо, що згадане підприємство належить екс-регіоналу Роману Микитюку.
Виконано
Сказано 27 вересня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/igor.guz/videos/vb.100000473225561/1530251283667298/?type=2&theater
  • http://guz.in.ua/ihor-huz-rozkrytykuvav-hid-budivnytstva-dorohy-u-volodymyri.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=Vowur6GDz3Q&feature=share

Результат

29 вересня 2016 року Ігор Гузь разом з першим заступником міського голови Володимир-Волинського Ярославом Матвійчуком проінспектували ремонт дорожнього покриття вулиці Ковельської. Депутат розкритикував хід будівельних робіт, заявивши про намір надіслати звернення до відповідних інстанцій з метою проведення перевірки діяльності фірми «Аміла».

26 жовтня 2016 року Ігор Гузь повідомив, що ним були направлені звернення до правоохоронних органів щодо питання неналежного ремонту вищевказаної вулиці, у зв'язку з чим було розпочато перевірку. Того ж дня власник фірми-підрядника Роман Микитюк зустрівся з депутатом, щоб знайти шляхи вирішення вказаної проблеми (відео: 14:15).