Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Голова Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Лубінець обіцяє домогтись запуску котельні в Донському

6 вересня 2016 року народний депутат України Дмитро Лубінець пообіцяв домогтись запуску котельні НДПІ «Ніохім» в Донському. За його словами, через дії керівника Ірини Довгалюк селище може залишитися без опалення. Крім того, по корупційним схемам Довгалюк (щодо розпродажу металоконструкцій «Ніохіму») вже ведеться досудове розслідування. Депутат зазначив, що на нараді міністерства економічного розвитку та торгівлі 8 вересня, куди він запрошений, має розглядатися або питання звільнення керівника, або запуску вказаного підприємства. А у випадку, якщо нарада не дасть результатів, наступного дня мешканці Донського будуть перекривати державну трасу «Донецьк-Маріуполь» (відео:04:15-06:15).
Виконано
Сказано 6 вересня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=1bCttVcHbc8
  • https://www.facebook.com/dmytro.lubinets/posts/1575359649438489?pnref=story
  • http://donoda.gov.ua/?lang=ua&sec=02.03.10&iface=Public&cmd=view&args=id:42746
  • https://www.facebook.com/centr.priemnaya/posts/337226729958446?pnref=story
  • https://www.facebook.com/centr.priemnaya/posts/343434952670957?pnref=story
  • http://www.kmu.gov.ua/control/publish/article?art_id=249401484

Результат

Попередньо було заплановано проведення акції з перекриття автомагістралі державного значення Н-20 (Слов’янськ-Маріуполь), але у зв’язку з тим, що саме в період підготовки до акції відбулися деякі позитивні зміни по вирішенню питання теплопостачання 9 вересня мешканці зібралися на площі перед селищною радою. На зібрання було запрошено народного депутата Дмитра Лубінця та заступника голови Волноваської районної ради С. Демченка. Зауважимо, що остаточне рішення щодо виконавця та умов подальшого надання послуги теплопостачання селища залежить від міністерства економічного розвитку та торгівлі, яке є суб’єктом управління ДУ «Ніохім».

7 жовтня Дмитро Лубінець повідомив про підписані договори щодо передачі в оперативне управління котельні з тепловими мережами смт. Донське та на ремонт устаткування. Прийнято рішення, що опалювати селище буде «Донецьктеплокомуненерго».

13 жовтня міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко повідомив, що по смт Донському проблемні питання по теплопостачанню, що існували, вже вирішено.