Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сисоєнко пообіцяла домагатись виділення коштів з бюджету на лікування та реабілітацію дітей хворих на ДЦП

6 вересня 2016 року народний депутат Ірина Сисоєнко пообіцяла домагатись виділення коштів з бюджету на лікування та реабілітацію дітей хворих на ДЦП, а саме вимагатиме від Міністерства охорони здоров'я провести тендерні закупівлі на послуги лікування, реабілітації та забезпечення реабілітації 500 дітей у висококваліфікованому медичному закладі Володимира Казявкіна (відео:04:30).
Не виконано
Сказано 6 вересня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=fDCOiiRHvvo
  • http://gazeta.dt.ua/HEALTH/byudzhet-2017-medicina-za-bortom-_.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=10225
  • лист міністерства

Результат

Відповідно до листа заступника Міністерства охорони здоров'я Олександра Лінчевського від 20 березня 2017 року, було з'ясовано, що народний депутат Ірина Сисоєнко 9 вересня 2016 року направила звернення щодо виділення коштів з бюджету на лікування та реабілітацію дітей хворих на ДЦП. У листі наголошується, що у бюджеті на 2017 рік на виконання бюджетної програми «Заходи із реабілітації хворих на дитячий церебральний параліч у Міжнародній клініці відновного лікування» передбачено 11 154,0 тис грн. Нагадаємо, Ірина Сисоєнко не підтримала проект бюджету на 2017 рік. Олександр Лінчевський наголосив, що кошти на виконання вищезазначеної програми зараховано в бюджетному запиті незалежно від звернень народного депутата.

ВИСНОВОК: Ірина Сисоєнко не домоглась виділення додаткових коштів з бюджету на лікування та реабілітацію дітей хворих на ДЦП.