Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Барна пообіцяв відкрити нову школу в Гориглядах до кінця року

1 серпня 2016 року голова Тернопільської ОДА Степан Барна пообіцяв здати в експлуатацію нову школу в с. Горигляди Монастириського району до кінця 2016 року (відео 14:00-14:05).
Не виконано
Сказано 1 серпня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=zL9IPZdUVDM
  • Лист заступника голови Тернопільської ОДА Валова Олега Володимировича
  • http://www.ternopilinfo.com/stepan-barna-prodovzhuye-vykonuvaty-obitsyanky/

Результат

Відповідно до листа Тернопільської ОДА від 1 грудня 2016 року, до кінця поточного року планується завершити будівельні роботи першої черги будівлі Гориглядівської ЗОШ І-ІІ ступенів Монастириського району. Повне завершення спорудження і введення в дію нового приміщення навчального закладу планується до 1 вересня 2017 року.

ВИСНОВОК: у 2016 році введення в експлуатацію нового навчального закладу не відбудеться.

Відповідно до заяви голови Тернопільської ОДА Степана Барни від 1 серпня 2016 року про відкриття загальноосвітньої школи в селі Горигляди Монастириського району, у ній не було уточнення щодо здачі в експлуатацію лише першої черги будівництва, а йшлося про здачу в експлуатацію усього закладу до кінця 2016 року. Ми розуміємо ваше занепокоєння дітьми й долею області та вдячні за надану інформацію від 15 травня 2017 року, однак керуємося виконанням обіцянок за фактом, тому присвоїли цій заяві Барни статус «Не виконано».