Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Остапчук запевнив, що забезпечить будівництво велосипедної доріжки в парку в селищі Куп'янськ - Вузловий

15 червня 2015 року народний депутат України Віктор Остапчук в інтерв'ю запевнив, що буде продовжувати розвиток інфраструктури парку відпочинку в селищі Куп'янськ-Вузловий, забезпечить будівництво велосипедної доріжки в парку. Депутат пообіцяв, що найближчим часом почнеться будівництво першої в Куп'янську велосипедної доріжки, яка буде проходити навколо парку.
Не виконано
Сказано 15 червня 2015 р.

Джерело

  • http://timeua.info/post/obshestvo/viktor-ostapchuk-vse-zadachi-nam-po-plechu-glavnoe-chtoby-v-strane-nastupil-mir--00456.html
  • 1
  • 2

Результат

Згідно листа народного депутата України Віктора Остапчука від 23 вересня 2016 року у зв'язку з відмовою керівництва регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" надати дозвіл на будівництво велодоріжки в парку відпочинку "Залізничник" смт Куп'янськ-Вузловий наразі спільно з керівництвом Куп'янської міської ради проводяться вишукувальні роботи по прокладці маршруту майбутньої велосипедної доріжки.

Згідно з відповіддю від 20 вересня 2018 року нардеп Віктор Остапчук повідомив, що Команда однодумців громадської спілки "Соціальний Рух Поваги", яку очолює депутат, з 2013 року веде системну роботу в напрямку покращення умов для комфортного проживання жителів 177 виборчого округу, в тому числі у місті Куп'янськ. В парку відпочинку "Залізничник", в якому і планувалось збудувати, велосипедну доріжку, але на даний час, нажаль, цей проект реалізувати так і не вдалось. Громадською спілкою "Соціальний Рух Поваги" було прийнято рішення розробити проект реконструкції парку та реалізувати його, що власне і було зроблено. Також стояло на меті збудувати і велосипедну доріжку, яка повинна була пролягати через всю територію парку «Залізничник», але реалізація цього проекту стала початком кінця конструктивного діалогу з нинішнім керівництвом Південної залізниці.

Нардеп Остапчук заявив, що: "Часи коли конструктив у роботі відсутній через різні політичні погляди та мотиви дійових осіб відійде у минуле. Прийдуть люди, які націлені на реалізацію найскладніших завдань, в тому числі нами обов’язково буде збудована велосипедна доріжка в парку "Залізничник" в смт Куп'янськ-Вузловий".

Враховуючи вищесказані заяви депутата Остапчука ситуація зрозуміла, але в підсумку він не виконав обіцянки та не забезпечив велосипедної доріжки в парку відпочинку "Залізничник".