Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Заступник голови Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Іоффе заявив, що «Опоблок» домагатиметься ухвалення та фінансування державної програми розвитку вугільної галузі

27 серпня 2016 року народний депутат України Юлій Іоффе запевнив, що фракція «Опозиційного блоку» домагатиметься ухвалення та фінансування державної програми розвитку вугільної галузі. Додамо, що впродовж двох перших років роботи Верховної Ради VIII скликання «опоблоківці» зареєстрували чотири законодавчі акти щодо запровадження програми з розвитку вугільної галузі. Станом на 27 серпня 2016 року три з них відхилено, ще один, — проект постанови №2728 «Про невідкладні заходи щодо подолання критичного стану у вугільній промисловості та відновлення належного соціального захисту шахтарів», — очікує розгляду.
Виконано
Сказано 27 серпня 2016 р.

Джерело

  • http://opposition.org.ua/uk/news/yulij-offe-shhob-uniknuti-kolapsu-vugilno-galuzi-vlada-zobovyazana-prijnyati-derzhprogramu-z-pidtrimki-shakhtariv.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=54931

Результат

Станом на 21 квітня 2017 року проект закону №2728 «Про невідкладні заходи щодо подолання критичного стану у вугільній промисловості та відновлення належного соціального захисту шахтарів» очікує розгляду у першому читанні.

Також депутати від Опозиційного блоку часто підіймали це питання під час брифінгів, публічних виступів, що є зафіксованим ЗМІ. Опозиційний блок домагався ухвалення та фінансування державної програми розвитку вугільної галузі. Обіцянка отримує статус "виконано".