Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Негой запевнив, що забезпечить переоснащення матеріально-технічної бази сільського господарства за рахунок цільового кредитування

8 вересня 2014 року кандидат в народні депутати України Федір Негой в своїй передвиборній програмі запевнив, що забезпечить переоснащення матеріально-технічної бази сільського господарства за рахунок цільового кредитування.
Не виконано
Сказано 8 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=6736
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=6736
  • https://www.oschadbank.ua/ua/business/finansuvannya-biznesu#hidden-partner-28

Результат

Виконання державних програм розвитку профільними міністерствами, в даному випадку - Міністерством аграрної політики та продовольства України напряму залежать від закладених на них видатків що передбачає прийняття щорічного державного бюджету України.

Федір Негой не підтримував більшість державних бюджетів країни. За період з 2014 - 2019 рік народний депутат підтримав лише держбюджет на 2017 рік, за решту просто не голосував,або був відсутній. Обіцянка отримує статус "не виконано".

Інформації щодо будь-якого сприяння народним депутатом на окрузі з ціллю забезпеченням кредитування відсутня, а на інформаційні запити ми не отримали відповіді з цього питання.

Згідно Положення Національного банку України "Про кредитування" Банківський кредит надається суб'єктам кредитування усіх форм власності у тимчасове користування на умовах, передбачених кредитним договором. Основними із них є: забезпеченість, повернення, строковість, платність та цільова направленість.

Цільовий кредит передбачає вкладення позичкових коштів на конкретні цілі, передбачені кредитним договором.

Варто додати, що відсоток по кредитах в державі залежить головним чином від економічної ситуації в країні та залежить від облікової ставки незалежного фінансового інституту України - Національного банку України.