Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Батьківщина"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Євтушок запевнив, що найближчим часом в Сарнах буде проведено ремонт доріг

3 серпня 2016 року народний депутат України Сергій Євтушок запевнив, що найближчим часом на найгірших ділянках автошляху Городище — Рівне — Староконстантинів, що проходить по місту Сарни, буде проведено ремонт. За словами депутата, це перехрестя РМЗ, шляхопровід та перехрестя Ярослава Мудрого та Суворова.
Архів
Сказано 3 серпня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1054113951340167&id=100002247157326
  • Лист ДП «Рівненський облавтодор» від 26 грудня 2016 року
  • Відповідь Служби автомобільних доріг у Рівненській області від 16 січня 2017 року

Результат

26 грудня 2016 року від ДП «Рівненський облавтодор» надійшов лист, де вказано, що інформацією щодо ремонту згаданого автошляху володіє Служба автомобільних доріг у Рівненській області.

16 січня 2017 року редакція ІА «Слово і Діло» отримала відповідь від рівненської Служби автомобільних доріг, де вказано, що питання реконструкції частини автошляху регіонального значення Р-05 Городище — Рівне — Староконстантинів, що проходить через Сарни, обговорювалось на нараді Сарненської районної держадміністрації за участі народного депутата Сергія Євтушка. Також сказано, що на згаданій ділянці догори протягом травня-серпня 2016 року було проведено ямковий та картовий ремонт доріг на загальну суму 822 тис. грн.

ВИСНОВОК: за результатами перевірки заяви Сергія Євтушка стало відомо, що ремонт ділянки автошляху Городище — Рівне — Староконстантинів в Сарнах розпочався ще у травні та тривав до серпня, а повідомлення народного депутата мало сповісний характер. Тому обіцянку перенесено в розділ "Архівні обіцянки".