Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Онищенко пообіцяв провести прес-конференцію щодо ситуації, яка склалась у депутата з українською владою

14 серпня 2016 року народний депутат України Олександр Онищенко пообіцяв найближчим часом провести прес-конференцію у Лондоні щодо ситуації, яка склалась у депутата з українською владою (відео:03:47).
Виконано
Сказано 14 серпня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=EGZA6oH1zlk
  • http://www.rferl.org/a/ukraine-fugitive-onyshchenko-hits-back-poroshenko-profiteering/28185323.html
  • https://strana.ua/news/46168-onishenko-obvinil-poroshenko-i-ego-okruzhenie-v-tom-chto-oni-nazhivaetsya-na-postavkah-v-armiyu.html
  • http://interfax.com.ua/news/general/392115.html

Результат

19 грудня 2016 року відбулась прес-конференція нардепа Олександра Онищенко, де піднімались питання конфліктної ситуації депутата з українською владою. У ході конференції, нардеп заперечує звинувачення щодо його причетності до розкрадання коштів з видобутку та продажу природного газу у рамках договору про спільну діяльність з ПАТ «Укргазвидобування». Нагадаємо, що нардеп звинуватив адміністрацію президента України Петра Порошенка у «скупці» голосів в парламенті через нього і декількох інших депутатів та передав цей компромат американським спецслужбам 29 листопада. Однак, в Міністерстві юстиції США заявили, що не мають наміру проводити зустрічі з Онищенком у зв'язку з його рішенням публічно говорити про порушення законодавства.

Також, 21 грудня 2016 року Олександр Онищенко провів прес-конференцію для українських ЗМІ через Skype. Уході прес-конференції він уже визнав, що був учасником тіньових оборудок з підкупу депутатів, звинуватив нардепа Ігоря Кононенка в тому, що він контролює всі тендери, а президента Петра Порошенка в тому, що він «приватизував» Верховну Раду.

ВИСНОВОК: Олександр Онищенко провів кілька прес-конференцій.