Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко пообіцяв утеплити 6 освітніх закладів до кінця 2016 року

3 серпня 2016 року під час виїзної наради за участі керівників районів столиці мер Києва Віталій Кличко заявив, що цього року у 6-ти освітніх закладах столиці буде проведена комплексна термосанація.
Виконано
Сказано 3 серпня 2016 р.

Джерело

  • http://kiev.klichko.org/news/?id=1948
  • http://vechirniykiev.com.ua/news/shkoly-kyyeva-stanut-bezpechnymy-i-teplymy
  • Лист начальника управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації К. Баранової

Результат

8 вересня 2016 року заступник голови КМДА Петро Пантелеєв зазначив, що велика увага приділяється енергоефективності у закладах освіти. За його словами у шістьох освітніх закладах комплексна термосанація продовжується.

За інформацією Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, у 2016 році утеплено 6 будівель закладів освіти, а саме комплексно термомодернізовано ЗНЗ №264 Деснянського району, 2 дитячі садочки в Оболонському районі: №193 та №533. Проведено комплексне утеплення фасаду ЗНЗ №143, ЗНЗ №281 Святошинського району та ЗНЗ «Школа екстернів» міста Києва.

Також, на завершальному етапі роботи з термомодернізації ще 4 дошкільних навчальних закладів: за бюджетні кошти дошкільний навчальний заклад № 598 в Оболонського району (90% готовності), за кошти проекту НЕФКО: дошкільні навчальні заклади № 8 (95% готовності), № 96 (97% готовності) у Подільському районі, дошкільний навчальний заклад № 565 (85% готовності) у Святошинському районі.

ВИСНОВОК: у 2016 році утеплено 4 школи та 2 дитячі садочки. Також на завершальному етапі роботи з термомодернізації ще 4 ДНЗ.