Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Валентиров обіцяє сприяти завершенню будівництва спортивних майданчиків та міні-футбольних полів в своєму виборчому окрузі

28 липня 2016 року народний депутат України Сергій Валентиров пообіцяв сприяти завершенню будівництва спортивних майданчиків та міні-футбольних полів в своєму виборчому окрузі.
Виконано
Сказано 28 липня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/valentyrov/posts/1724138971169412
  • https://www.facebook.com/valentyrov/posts/1769994029917239
  • http://zoff.zp.ua/glavnie-novosti/suchasne-shtuchne-futbolne-pole-podarunok-berdyansku-do-svyat.html
  • https://www.facebook.com/valentyrov/posts/1853818504868124
  • Лист народного депутата Сергія Валентирова від 16 листопада 2017 року
  • https://www.facebook.com/valentyrov/posts/2122405094676129?__tn__=K-R

Результат

Сергій Валентиров підтримував відповідні проекти та локації щодо завершення будівництва спортивних майданчиків та міні-футбольних полів на своєму виборчому окрузі. Обіцянка отримує статус "виконано".

У листопаді завдяки Сергію Валентирову відбулося відкриття нового футбольного поля в селі Менчикури Веселівського району. Зазначимо, що за сприяння депутата була розроблена програма будівництва спортивних майданчиків на території всієї Запорізької області.

Наприкінці року у Бердянську відбулося урочисте відкриття стадіону зі сучасним штучним покриттям, в ході якого голова Запорізької обласної федерації футболу Віктор Межейко висловив подяку Сергію Валентирову за сприяння відкриттю спортивних майданчиків та футбольних полів. Навесні стало відомо про побудований за сприяння нардепа спортивний майданчик зі штучним покриттям для юнацького футбольного клубу «Дизеліст» у місті Токмак.

У відповідь на наш запит в листопаді 2017-го Сергій Валентиров повідомив про відкрите за його сприяння футбольне поле зі штучним покриттям у смт Якимівка Якимівського району.

У вересні 2018-го ми направили запит народному депутату.

Наприкінці жовтня стало відомо, що завдяки сприянню депутата в його виборчому окрузі вже в цьому році будуть побудовані чотири футбольні поля в селах В. Тернівка Якимівського району, Олександрівка Приазовського району, Охримівка Якимівського району та Роздол Михайлівського району. Одне поле в смт Пришиб планують здати у експлуатацію у травні 2019 року.