Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Нестеренко обіцяє залучити кошти для проведення капітального ремонту старих будівель Новомосковської лікарні

28 липня 2016 року народний депутат України Вадим Нестеренко пообіцяв залучати кошти для проведення капітального ремонту старих будівель Новомосковської лікарні (відео:0:26).
Виконано
Сказано 28 липня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=DRj_f-o9bHE
  • Лист від 3 травня 2017 року в.о. міського голови Новомосковська Юрия Карачевцева
  • Лист Новомосковської міської ради від 1 березня 2018 року

Результат

У травні 2017 року в.о. голови Новомосковська Юрій Караченцев повідомив, що за участю народного депутата в минулому році було виготовлено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт корпусу інфекційного відділення – 37 тис. грн, частини даху терапевтичного відділення – 7 тис. грн, частини лікувального корпусу хірургічного відділення – 22 тис. грн. У 2017 році за рахунок коштів бюджету міста при безпосередній участі Вадима Нестеренка передбачені видатки на часткову реалізацію проектів, виготовлених у попередньому році: на капітальний ремонт даху терапевтичного відділення – 115,6 тис. грн, корпусу інфекційного відділення – 509,3 тис. грн, частини лікувального корпусу хірургічного відділення – 5275,1 тис. грн. При розподілі субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток територій за сприяння депутата планується отримати у поточному бюджетному році кошти на повну реалізацію вищевказаних проектів.

Наприкінці лютого 2018 року ми направили запит народному депутату та до Новомосковської міської ради. Згідно наданої відповіді міськрадою стало відомо про безпосередню участь народного депутата у залученні державної субвенції на проведення капітальних ремонтів об'єктів охорони здоров'я. Зокрема, станом на сьогодні вдалося освоїти майже всі кошти, що надійшли з бюджету додатково в минулому році. Вдалося відремонтувати терапевтичне та хірургічне віділення. Ремонт інфекційного ж планується завершити наприкінці поточного року.

Обіцянку вважаємо виконаної, оскільки нардепу вдалося залучити кошти для проведення капітального ремонту старих будівель Новомосковської лікарні.