Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Член Комітету з питань бюджету

Кіссе заявив, що в парламенті буде створена депутатська група "Наш край"

26 липня 2016 року народний депутат України, співголова партії "Наш край" Антон Кіссе заявив, що в парламенті буде створена депутатська група "Наш край". Нардеп підкреслив, що з липня 2016 року розпочинається робота над створенням депутатської групи.
Не виконано
Сказано 26 липня 2016 р.

Джерело

  • http://censor.net.ua/news/399148/v_rade_budet_sozdana_deputatskaya_gruppa_nash_krayi_nardep
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_fractions
  • https://youtu.be/11Mqg07joCU?t=1m42s

Результат

Згідно регламенту ВРУ позафракційні народні депутати можуть входити до складу депутатських фракцій або об'єднуватися у депутатську групу народних депутатів (далі - депутатська група). Кількість осіб у депутатській групі не може бути меншою, ніж кількість осіб у найменшій фракції, що сформована протягом першої сесії. Зараз найменш численна група в парламенті налічує 17 народних депутатів України - це "Воля народу".

Станом на 11 вересня 2017 року депутатська група "Наш край" так і не була створена у ВРУ.

14 листопада 2017 року Антон Кіссе коментуючи свою провалену обіцянку пояснив так потік подій пов'язаний із заявою, що в парламенті буде створена депутатська група "Наш край". Адже, депутат повідомив, що мав на увазі міжфракційне об'єднання, а не депутатську групу, по перше, та сказав, що зараз ще формується, сподівається, що чим ближче вибори - тим скоріше може з'явитися об'єднання. (Відео 01 : 42).