Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Одарченко пообіцяв ініціювати в листопаді 2016 року збір підписів для спрощення процедури відзиву мера Херсона Миколаєнка з займаної ним посади

19 липня 2016 року кандидат в народні депутати України Юрій Одарченко пообіцяв ініціювати в листопаді цього року збір підписів для спрощення процедури відклику міського голови Херсона Володимира Миколаєнка з займаної ним посади. Згідно із заявою Одарченка, на сьогодні діяльність мера несе деструктивний характер, через що багато проблем в місті не вирішуються.
Не виконано
Сказано 19 липня 2016 р.

Джерело

  • http://kherson.life/poslednie-novosti/yurij-odarchenko-vozmetsya-za-vladimira-mikolaenko/
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=61206
  • Лист від народного депутата Юрія Одарченка

Результат

23 лютого 2017 року народний депутат Юрій Одарченко подав на розгляд Верховної Ради проект Постанови про призначення позачергових виборів Херсонського міського голови.

26 лютого 2018 року депутат повідомив, що для підтримки цієї пропозиції були зібрані підписи, які будуть подані в разі необхідності, під час розгляду постанови.

Однак, Одарченко обіцяв ініціювати відставку міського голови у міськраді. До того ж, це він обіцяв зробити ще в листопаді 2016 року. Тому, враховуючи, що такої ініціативи не було, а відбувся лише збір підписів на підтримку ініціатив Одарченка у ВРУ, обіцянка отримує статус "не виконано".