Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Поляков обіцяє продовжити програму підвищення кваліфікації лікарів та вчителів Умані

15 липня 2016 року народний депутат України Максим Поляков пообіцяв продовжити програму підвищення кваліфікації лікарів та вчителів Умані (відео:06:50). Зазначимо, що депутат вже організовував навчання уманських лікарів фахівцями з Ізраїлю, та вже є попередня домовленість про проведення навчань для вчителів сьомої міської школи.
Виконано
Сказано 15 липня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=rZ5011IxyDk
  • http://vch-uman.in.ua/material.php?id=2604
  • Лист народного депутата Максима Полякова від 30 червня 2017 року
  • Лист народного депутата Максима Полякова від 24 січня 2018 року
  • письмо
  • письмо

Результат

Наприкінці листопада 2016 року Максим Поляков повідомив про свою співпрацю з Одеським медичним університетом, фахівці якого навчатимуть лікарів з Уманщини. За його словами, вже було проведено безкоштовну лапороскопічну операцію на базі Уманської районної лікарні і надалі проходитимуть показові операції.

У відповіді на наш запит наприкінці червня 2017 року депутат повідомив про проведений 10-денний семінар з метою навчання, передачі ізраїльського досвіду медичному персоналу Уманської міської лікарні. Для цього до міста Умань прибула делегація провідних лікарів Ізраїлю. Крім того, Поляков планує у вересні-жовтні цього року запровадити програму підвищення кваліфікації вчителів Уманського НВК №7-колегіуму, Уманського НВК №10-медична гімназія та Бабанської ЗОШ.

У відповідь на наш запит в січні 2018-го депутат повідомив, що програма з підвищення кваліфікації вчителів вказаних навчальних закладів планується у поточному році.

У відповідь на наш запит в грудні 2018 го року Максим поляків повідомив, що на базі Бабанської дільничної лікарні було проведено обмін досвідом між столичними і місцевими лікарями. А на 29 грудня 2018 року заплановано підвищення кваліфікації для вчителів Умані та Уманського району на базі Всеукраїнського аграрного ради.

Враховуючи сприяння Полякова в питанні підвищення кваліфікації лікарів та вчителів Умані, обіцянка отримує статус "виконано".