Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Головко обіцяє вирішити питання довгобуду на бульварі Боровиковського, 11 в Полтаві

19 липня 2016 року голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Головко пообіцяв, що на наступному тижні в Полтаві буде проведена нарада для остаточного вирішення питання довгобуду на бульварі Боровиковського, 11. За його словами, був підписано меморандум, власники недобудованих квартир знайшли інвестора, який погодився добудувати багатоповерхівку за власний кошт за умови виділення міською владою у майбутньому майданчиків під забудову, але міська влада не поспішає виконувати положення меморандуму.
Виконано
Сказано 19 липня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/valeriy.golovko/posts/1059559337464044
  • http://poltava.to/news/39355/
  • http://poltava365.com/3487-dlya-zavershennya-budivni.html

Результат

22 липня 2016 року депутати Полтавської міськради на 6 сесії підтримали рішення «Про надання земельних ділянок, передачу в користування та продовження права користування земельними ділянками». Проектом рішення планується передати близько 22 гектарів землі у оренду до Управління капітального будівництва, яке передасть ці земельні ділянки у суборенду для подальшої забудови. За словами міського голови Олександра Мамая, прийняття рішення посприяє добудові проблемного будинку на Боровиковського, 11, на що очікують 77 сімей. Таким чином, умови погоджені в Меморандумі представниками обласної та міської ради виконані.

Нагадаємо, 31 серпня 2015 року, був підписаний Меморандум щодо реалізації спільних дій по відновленню будівництва між Полтавською ОДА, обласною та міською радами та ПАТ "Комбінат виробничих підприємств". Це підприємство єдине, яке дало згоду на добудову при умові, що міська рада виділить земельну ділянку площею 1,5 га землі для трьох житлових будинків в районі колишніх "Артскладів". Обласною радою, в свою чергу, були виділені кошти для ремонту аварійного каналізаційного колектору по вулиці Пушкарівській.