Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Денисенко запевнив, що депутати міжфракційного об'єднання "антипопулісти" будуть розробляти проекти законів щодо реформування податкової та митної галузей України

8 липня 2016 року народний депутат України Вадим Денисенко запевнив, що депутати, що входять до складу міжфракційного об'єднання «Антипопулісти», активно долучаться до процесу законодавчого реформування податкової та митної галузей України (відео 8:38-9:24).
Не виконано
Сказано 8 липня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=UK_HNFL49TU
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=60030
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=60777
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=59785

Результат

Станом на 22 грудня 2016 року представниками міжфракційного об'єднання «Антипопулісти» у ВРУ (Денисенко В., Лубінець Д., Суслова І.) не було зареєстровано законопроекти, від дати надання обіцянки, щодо кардинального реформування податкової та митної галузей України.

Варто додати, що ці народні депутати долучилися до розробок окремих змін до Митного та Бюджетного кодексів. В. Денисенко долучився до розробки проект закону 5128 "Про внесення зміни до пункту 4-1 розділу ХХІ Митного кодексу України щодо постачання на митну територію України матеріалів (тканин) для виготовлення спеціальних засобів індивідуального захисту", І.Суслова - №5567 "Про внесення змін до Митного кодексу України (щодо врегулювання транзиту та тимчасового ввезення транспортних засобів особистого користування)", Д.Лубінець - "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо удосконалення механізму фінансування дорожньої галузі", однак пропоновані зміни є дотичними, а не спрямованими на повне реформування податкової та митної галузей України.

ВИСНОВОК: депутати міжфракційного об'єднання "антипопулісти" не розробляли проекти законів щодо реформування податкової та митної галузей України.