Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Саакашвілі пообіцяв, що подасть позов до суду, щоб знести дачу колишнього міністра екології Миколи Злочевського

5 липня 2016 року голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі пообіцяв, що демонтує незаконно встановлений паркан та подасть позов до суду, щоб знести дачу колишнього міністра екології Миколи Злочевського, яка розташована на пляжі в одному з найпрестижніших районів Одеси під виглядом лабораторії місцевого водоканалу. За його словами, «лабораторія» прикрашена статуями та має два басейни: один звичайний, а другий — з золотими рибками.
Не виконано
Сказано 5 липня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/videos/1228093323887713/
  • https://www.president.gov.ua/documents/5002016-20720
  • Лист тимчасово виконуюючого обов'язки заступника голови-керівника апарату Одеської обласної державної адміністрації С.Швиденка №405/зпі-05 від 21.11.2016 р.

Результат

9 листопада 2016 року Президент України Петро Порошенко звільнив Міхеіла Саакашвілі з посади голови Одеської обласної державної адміністрації.

21 листопада 2016 року тимчасово виконуючий обов'язки заступника голови-керівника апарату Одеської обласної державної адміністрації Швиденко повідомив, що Одеською облдержадміністрацією позовні заяви щодо знесення (демонтажу) дачі колишнього міністра екології України Миколи Злочевського не подавались. Таким чином, за час перебування на посаді голови Одеської ОДА Саакашвілі так і не виконав свою обіцянку.