Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мельник має намір закупити 10 нових автомобілів швидкої допомоги

Кандидат на пост мера міста Хмельницького Сергій Мельник у своїй передвиборчій програмі пообіцяв закупити 10 нових автомобілів швидкої допомоги для зменшення часу перебування до пацієнтів до 13-14 хв.
Виконано
Сказано 19 жовтня 2010 р.

Джерело

  • Предвыборная программа Сергея Мельника
  • http://www.khmelnytsky.com/pdf/zahodu_2012.pdf
  • Лист заступника Хмельницького міського голови О.Віннікова
  • http://vsim.ua/Zdorovya/hmelnichchina-otrimala-39-novih-karet-shvidkoyi-10324790.html
  • http://lb.ua/news/2014/11/21/286795_mer_hmelnitskogo_perehodit_rabotat.html

Результат

Згідно звіту про виконання заходів Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Хмельницького, у 2011 році було придбано 2 санітарних автомобілі ГАЗ 2752 Соболь для станції швидкої медичної допомоги. Як повідомили у Хмельницькій міській раді, у 2012 році автомобілі швидкої допомоги для Хмельницької міської станції швидкої медичної допомоги не придбавались. Відповідно до Закону України “Про екстрену медичну допомогу”, рішенням сесії Хмельницької міської ради від 12.12.2012 року №9 “Про передачу у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Хмельницької області майна Хмельницької міської станції швидкої медичної допомоги” майно було передано у спільну власність територіальної громади Хмельницької області. 10 квітня 2014 року до міста Хмельницького було доставлено 39 нових карет екстреної медичної допомоги. Для потреб міста залишаться 14 з 39-ти автомобілів, по сім машин відправлено до Кам’янця-Подільського та Шепетівки. Решта поїдуть до районів, які розташовані поблизу обласного центру. Машини «PEUGEOT Boxer» придбало Міністерство охорони здоров’я.

Варто зазначити, що 21 листопада 2014 року Хмельницька міська рада достроково припинила повноваження мера Сергія Мельника, у зв'язку з обранням його депутатом Верховної Ради України.