Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "ДОВІРА"
  • Член Комітету з питань екологічної політики та природокористування

Шахов пообіцяв забезпечити одиноких матерів гарантованою матеріальною допомогою

15 червня 2016 року кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу №114 Сергій Шахов в своїй передвиборчій програмі пообіцяв на законодавчому рівні забезпечити одиноких матерів гарантованою матеріальною допомогою.
Не виконано
Сказано 15 червня 2016 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=914&pf7201=14981
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=914&pf7201=14981
  • https://itd.rada.gov.ua/mps/info/page/20106

Результат

За час роботи у ВРУ 8-го скликання Сергій Шахов голосував за проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів.

Однак, він проігнорував більшість законопроектів, які спрямовані на забезпечення матеріальною допомогою соціальнонезахищених сімей з дітьми. Зокрема, він не голосував за: про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання допомоги на дітей померлого годувальника, про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо покращення захисту права дитини на належне утримання, про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку із запровадженням патронату над дитиною, про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

Таким чином обіцянка отримує статус "не виконано".