Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кодола заявив, що у Варвинській районній лікарні буде проведена реконструкція поліклінічного відділення та заміна вікон

29 червня 2016 року народний депутат України Олександр Кодола заявив, що у Варвинській районній лікарні буде проведена реконструкція поліклінічного відділення та заміна вікон.
Виконано
Сказано 29 червня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/oleksandr.mihalich/posts/1079149762177849?pnref=story
  • http://www.uezd.com.ua/oleksandr-kodola-ya-slidkuvatymu-schob-derzhavni-koshty-dlya-rozvytku-sotsialnyh-ob-jektiv-u-mojemu-okruzi-vykorystovuvalysya-maksymalno-efektyvno/
  • http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/KR160432.html
  • http://dfrr.minregion.gov.ua/Project-annotation?PROJT=4803
  • http://cheline.com.ua/news/infrastructure/pivtora-miljona-na-reanimatsiyu-varvi-48462
  • http://dfrr.minregion.gov.ua/Project-annotation?PROJT=4805

Результат

4 липня 2016 року Олександр Кодола заявив, що слідкуватиме за ефективністю використання коштів із державного бюджету, виділених на проведення реконструкції поліклінічного відділення Варвинської районної лікарні. Нагадуємо, що згідно розпорядження КМУ від 8 червня 2016 року № 432-р «Про внесення змін до переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2016 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку» вказана лікарня увійшла до даного списку.

17 січня 2017 року було представлено звіт про виконання заходів інвестиційної програми по реконструкції поліклінічного відділення (заміна вікон) Варвинської центральної районної лікарні. На даний час готовність об'єкта становить 100%, а сума витрачених коштів не перевищує заплановані витрати (620 тисяч гривень).

ВИСНОВОК: у Варвинській районній лікарні була проведена реконструкція поліклінічного відділення та заміна вікон за кошти із державного бюджету, передбачені на ці цілі.