Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Муляренко пообіцяв встановити нові очисні фільтри на Костопільському ветсанзаводі

13 червня 2016 року голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко пообіцяв встановити нові фільтри для очищення викидів Костопільського ветсанзаводу. На це планується виділити більше 700 тисяч гривень з природоохоронного фонду.
Виконано
Сказано 13 червня 2016 р.

Джерело

  • http://www.rv.gov.ua/sitenew/main/ua/news/detail/41357.htm
  • Лист заступника голови Рівненської ОДА Богатирчук-Кривко Світлани Кирилівни
  • http://www.rv.gov.ua/sitenew/main/ua/news/detail/46470.htm
  •  Лист заступника голови облдержадміністрації Богатирчук-Кривко Світлани Кирилівни

Результат

Відповідно до листа Рівненської ОДА від 1 грудня 2016 року реконструкція з установленням обладнання для очищення газопилового потоку від речовин біологічного походження на території с. Лісопіль Костопільського р-ну було включено до переліку природоохоронних заходів, які фінансуються з обласного природоохоронного фонду в 2016 році на загальну суму 700 тис. грн. Станом на поточну дату розроблена проектно-кошторисна документація на виконання будівельно-монтажних робіт на суму 73698,8 грн. Однак за ініціативи керівництва Костопільського ветсанзаводу у вересні 2016 року було внесено зміни в проектно-кошторисну документацію, що збільшило кошторисну вартість проекту та унеможливило встановлення фільтрів у 2016 році. Передбачається, що кошти на реалізацію проекту в повному обсязі будуть виділені наступного року з Державного фонду регіонального розвитку.

У відповідь на запит в Рівненській ОДА нам повідомили, що станом на 3 січня 2018 року було встановлено очисні фільтри. Кошти були виділені з обласного природоохоронного фонду у розмірі 2.4 млн грн.