Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв пообіцяв сприяти будівництву спортклубу в Ужгороді

24 червня 2016 року мер Ужгорода Богдан Андріїв пообіцяв сприяти будівництву двоповерхового спортклубу в місті, для чого виділять земельну ділянку та підведуть необхідні комунікації. Вартість проекту складає 300 тис. доларів, і вже є інвестор, готовий надати фінансування.
Виконано
Сказано 24 червня 2016 р.

Джерело

  • http://rada-uzhgorod.gov.ua/najsylnisha-lyudyna-svitu-maye-bazhannya-zbuduvaty-v-uzhgorodi-sportzal/
  • Лист Ужгородського міського голови Богдана Андріїва
  • Лист Ужгородської МР від 6 вересня 2019 року
  • Лист Ужгородської міської ради від 5 серпня 2020 року

Результат

Міська влада посприяла початку будівництва спортивного комплексу виділивши під ці потреби земельну ділянку для інвестора, тому обіцянка отримує статус "виконано".

Нагадаємо перебіг подій:

5 серпня 2020 року Ужгородська міська рада повідомила, що після виділення у 2018 році громадській організації "За активне життя" земельної ділянки на вулиці Загорській рішенням сесії Ужгородської міської ради від 14 листопада 2019 року №1769 ГО "За активне життя" затверджено проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передано її в постійне користування.

Рішенням XXXVI сесії VII скликання Ужгородської міськради від 30 травня 2019 року Громадській організації "Закарпатська обласна спілка Ветеранів війни" було надано дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1010 га для будівництва та обслуговування об'єктів фізичної культури і спорту по вул. Капушанській з подальшою передачею її в постійне користування.

Рішенням XXVII сесії VII скликання Ужгородської міськради від 30 жовтня 2018 року Громадській організації "За активне життя" надано дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 13,5068 га для будівництва та обслуговування об'єктів фізичної культури і спорту по вул. Загорській з подальшою передачею її в постійне користування. Питання про затвердження землеустрою щодо відведення земельної ділянки включене до проєкту рішення.

В період з червня 2016 року по лютий 2018 року, щодо надання земельної ділянки для будівництва та обслуговування об'єктів фізичної культури і спорту надійшло звернення подане до ЦНАП Громадської організації "СК "Лісоруби" по вул. Марії Заньковецької, 5, але їм було відмовлено у зв'язку з зайнятістю території та наявним актом на постійне користування земельною ділянкою.