Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Миколаєва

Сенкевич запевнив, що на вулиці Лазурній буде побудований невеликий парк

12 травня 2016 року мер Миколаєва Олександр Сєнкевич вшанував пам’ять жертв трагедії, яка сталася два роки тому на вулиці Лазурній, 40. Тоді у результаті вибуху газу під уламками житлового будинку загинули 7 городян. Сєнкевич запевнив, що вже до наступної річниці на пустирі, де стояла десятиповерхівка, з'явиться невеликий парк.
Не виконано
Сказано 12 травня 2016 р.

Джерело

  • https://mkrada.gov.ua/news/2586.html
  • http://podrobnosti.mk.ua/2016/05/16/zhiteli-namyva-zhaluyutsya-chto-mer-nikolaeva-ih-zaputal-budem-derev-ya-sazhat-ili-dom-stroit.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=ZRxub3Q9zYA&feature=youtu.be&1=

Результат

За 4 дні, 16 травня 2016 року, з’явилась інформація, що земельну ділянку за адресою вул. Лазурна, 40 передали компанії «Контакт-Жилбуд» під будівництво житлової дев’ятиповерхівки. На думку депутата Миколаївської міськради Павла Зоткіна, мер не міг не знати про таке рішення, адже він його підписує.

26 вересня 2017 року Сєнкевич заявив, що депутати ухвалили рішення про передачу підприємству цієї ділянки замість іншої, на вул. Крилова, яку у того відібрали. За словами мера, на місці зруйнованого будинку залишилася бетонна подушка, тож дерева там просто не зможуть рости, а демонтувати її буде набагато складніше, ніж звести багатоповерхівку. Очільник міста також додав, що міське управління містобудування та архітектури свого часу це схвалило (відео: 01:26-02:04).

Зважаючи на все вищевикладене, обіцянка Олександра Сєнкевича отримує статус «Не виконано».