Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Корнійчук пообіцяв реалізувати проект сучасного кардіоцентру з можливістю ранньої реабілітації хворих

26 травня 2016 року голова Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук повідомив, що на Хмельниччині йде процес реалізації проекту зі створення сучасного кардіоцентру, який об’єднає дві служби – кардіодиспансер та кардіохірургію – в одному приміщенні. Там же буде запроваджено і ранню реабілітацію кардіологічних хворих.
Архів
Сказано 26 травня 2016 р.

Джерело

  • http://www.adm-km.gov.ua/?p=5812
  • Лист першого заступника голови Хмельницької ОДА Кальніченко Володимира
  • Лист заступника голови ОДА Олійник Валерія Цезаровича
  • http://www.president.gov.ua/documents/1302018-24162
  • http://www.president.gov.ua/news/prezident-priznachiv-novogo-ochilnika-hmelnichchini-vadima-l-47538

Результат

Станом на середину вересня 2017 року триває будівництво сучасного кардіоцентру, який повинен об'єднати дві служби - кардіодиспансер і кардіохірургію в одному приміщенні. Виготовлена ​​проектно-кошторисна документація вартістю 527 тис. грн і триває державна комплексна експертиза проекту. На реалізацію проекту Хмельницької обласної радою виділено 5 млн грн на будівельні роботи та 4 млн 981 тис грн на придбання обладнання. Субвенція з державного бюджету становить 10 млн грн. Розпочато процедуру тендерних закупівель.

За інформацією Хмельницької ОДА станом на 12 лютого 2018 року проведена процедура конкурсних торгів, в результаті якої визначено переможця їх виконання, а саме реконструкції існуючого приміщення Хмельницького кардіологічного диспансеру по вул. Володимирській, 85. У 2017 році на цьому об'єкті освоєно 2 млн 600 тис. грн на проведення реконструкції приміщень та 14 млн 900 тис. грн на придбання діагностичного обладнання. Підготовлено проект рішення на продовження робіт.

18 травня 2018 року Президент України Петро Порошенко підписав указ №130/2018 "Про звільнення О.Корнійчука з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації". Враховуючи те, що очільник області не зможе виконати свою обіцянку через дострокове припинення своїх повноважень вона переноситься до Архіву.