Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Аваков запевняє, що найближчим часом буде скасована монополія на виготовлення автомобільних номерів

11 червня 2016 року міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков запевнив, що найближчим часом монополія на виготовлення автомобільних номерів буде скасована. Міністр повідомив, що держава буде видавати id-ідентифікацію на основі якої друкуватимуть номер в будь-якій з десяти ліцензованих компаній.
Не виконано
Сказано 11 червня 2016 р.

Джерело

  • http://interfax.com.ua/news/interview/349572.html
  • Лист Міністерства внутрішніх справ України від 26 жовтня 2016 року
  • Лист Міністерства внутрішніх справ України від 27 січня 2017 року

Результат

Згідно листа Міністерства внутрішніх справ України від 26 жовтня 2016 року, ініціативи щодо виготовлення номерних знаків на підставі id-ідентифікації ліцензованими компаніями знаходяться в стадії опрацювання та підготовки необхідної правової бази.

Згідно листа Міністерства внутрішніх справ України від 27 січня 2017 року, отриманного ІА «Слово і Діло» 1 лютого 2017 року, наразі ініціативи щодо id-ідентифікації на основі якої друкуватимуть автомобільні номера в будь-якій ліцензованій компанії, знаходяться в стадії опрацювання та підготовки необхідної правової бази.

ВИСНОВОК: оскільки станом на 1 лютого 2017 року ініціативи щодо id-ідентифікації на основі якої друкуватимуть номер в будь-якій ліцензованій компанії, не впровадженні, а знаходяться в стадії опрацювання, враховуючи терміни обіцянки, редакція «Слово і Діло» присвоює обіцянці статус «Не виконано».