Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Секретар Комітету з питань екологічної політики та природокористування

Фельдман пообіцяв сприяти вирішенню проблеми утилізації відходів

13 червня 2016 року народний депутат України Олександр Фельдман пообіцяв сприяти вирішенню проблеми утилізації відходів, спираючись на всі ресурси і використовуючи всі важелі.
Не виконано
Сказано 13 червня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/pochta.feldman/posts/1405868596093790?pnref=story
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=5542&SKL=9
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=5385

Результат

Попри голосні запевнення Олександр Фельдман у ВРУ 8-го скликання не підтримував ухвалення низки законодавчих ініціатив щодо захисту екології в Україні. Зокрема, він проігнорував ухвалення: про ратифікацію Протоколу про стратегічну екологічну оцінку до Конвенції про оцінку впливу на навколишнє середовище у транскордонному контексті, Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо збереження українських лісів та запобігання незаконному вивезенню необроблених лісоматеріалів", про прийняття Поправок до статей 25 і 26 Конвенції про охорону та використання транскордонних водотоків та міжнародних озер, про ратифікацію Протоколу про реєстри викидів і перенесення забруднювачів, про ратифікацію Паризької угоди, про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо охорони біорізноманіття), про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо цільового спрямування екологічного податку, про стратегічну екологічну оцінку.

Окрім цього, він не реєстрував жодних власних законопроектів, які спрямовані на розв'язання проблеми утилізації відходів. Та не направляв відповідні запити. Таким чином, обіцянка отримує статус "не виконано".