Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Бойко заявив, що «Опозиційний блок» через суд домагатиметься зниження тарифів на комунальні послуги

12 червня 2016 року народний депутат України Юрій Бойко заявив, що «Опозиційний блок» через суд домагатиметься зниження тарифів на комунальні послуги для населення (відео:01:10). Він назвав нещодавнє рішення НКРЕКП про підвищення цін на житлово-комунальні послуги економічно необґрунтованим та суто політичним.
Виконано
Сказано 12 червня 2016 р.

Джерело

  • http://podrobnosti.ua/2113477-bojko-nazval-povyshenie-tsen-na-teplo-tarifnym-genotsidom.html
  • http://opposition.org.ua/news/opozicjjnijj-blok-oskarzhue-tarifi-na-teplo-ta-garyachu-vodu.html
  • http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/61458255

Результат

4 липня 2016 року голова київського осередку «Опозиційного блоку» Олександр Пузанов повідомив, що партія подала позов до Окружного адмінсуду Києва з вимогою визнати незаконним та скасувати постанову НКРЕКП про підвищення комунальних тарифів на послуги тепло-, водопостачання та водовідведення.

Станом на 28 жовтня 2016 року на розгляді Окружного адмінсуду перебуває об'єднаний позов низки народних депутатів щодо скасування постанови №1101 від 09 червня 2016 року «Про внесення змін до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 31.03.2015 року №1171». Саме цим документом було затверджено чергове збільшення тарифів на комунальні послуги.

Таким чином обіцянку депутата можна вважати виконаною.