Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Головко обіцяє провести круглий стіл по питанню створення Центру комплексної реабілітації військових у вересні поточного року

9 червня 2016 року голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Головко пообіцяв провести круглий стіл з питань створення та розширення на базі медичного центру Національної гвардії "Нові Санжари" реабілітаційного центру для військовослужбовців вже у вересні поточного року. За його словами, центр матиме три напрямки реабілітації - медичну, психологічну і соціальну. У "Нових Санжарах" будуть зібрані всі обласні напрацювання з реабілітації військових, розробки партнерів з Литви та досвід натівських експертів.
Архів
Сказано 9 червня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/valeriy.golovko/posts/1032919506794694
  • https://www.facebook.com/valeriy.golovko/posts/1060134534073191
  • https://www.facebook.com/valeriy.golovko
  • http://www.adm-pl.gov.ua/view/news?page=8
  • http://www.adm-pl.gov.ua/view/news?page=1
  • http://www.0532.ua/article/1370360

Результат

20 липня 2016 року була проведена перша нарада щодо створення на базі медичного центру Національної гвардії "Нові Санжари" реабілітаційного центру. Було вирішено, що до 10 серпня директор Департаменту підготує концепт медичної реабілітації і підготовки кадрів, а після обговорення почнеться робота по створенню центру.

Станом на 6 жовтня 2016 року інформація про проведення круглого столу по створенню Центру комплексної реабілітації військових у "Нових Санжарах" на офіційних сторінках Валерія Головка, Полтавської ОДА не опублікована. Демобілізовані військовослужбовці отримують направлення на санаторно-лікувальний курс до Центру Нацгвардії "Нові Санжари".