Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Зубко заявив, що Кабмін затвердить перелік обов’язкових безоплатних послуг в галузі охорони здоров’я на первинному рівні

3 червня 2016 року віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко заявив, що Кабмін затвердить перелік обов’язкових безоплатних послуг в галузі охорони здоров’я на первинному рівні.
Архів
Сказано 3 червня 2016 р.

Джерело

  • http://blogs.lb.ua/gennadiy_zubko/336871_vektori_politiki_reform_minregionu.html?utm_source=local&utm_medium=cpm&utm_campaign=blog
  • https://www.kmu.gov.ua/ua/news/moz-pro-te-yak-transformuyetsya-pervinna-medichna-dopomoga-v-ukrayini-z-lipnya

Результат

Перелік обов’язкових безоплатних послуг в галузі охорони здоров’я був затверджений Наказом МОЗ № 504 від 19 березня 2018 року. Вперше в Україні пацієнти та лікарі матимуть чіткий перелік медичних послуг на «первинці», який гарантовано оплачується державою та є безоплатним для пацієнтів.

Віце-прем'єр Геннадій Зубко, який відповідає за регіональний розвиток, будівництво та житлово-комунальне господарство України, не несе відповідальності за затвердження відповідного наказу МОЗ. Заява віце-прем'єр при більш детальному розгляді виявилася не коректною. З цієї причини публікація перенесена в «архів».